11.10.2008 WYCHODZI NOWA CZESC Call Of Duty 5.
Młody Anioł
Chce zeby tu wszyscy wyrazali swoje zdanie o meczach zawodnikach oprawach itp.
Młody Anioł
Lechia zremisowała 0:0 z Pistem gliwice po nudnej grze i wielu nie wykorzystanych szansach. Z ciekawszych atrakcji poza meczowych to najciekwsze było rzucanie snizakami w ochrone a gdy ci u ciekli to zucanie miedzy soba
Młody Anioł
Trałka jedzie na zgrupowanie kadry do turcji co myslicie o tym powołaniu ?
Młody Anioł
Zajebiscie, ale moim zdaniem Woląkiewicz i Bączek tez powinni dostac szanse.
Jest niezle miejsce w tabeli, ale beznadziejna gra, jak dla mnie Zielinski w przerwie zimowej powinien odejsc. No i wzmocnienia by sie tez przydaly.
Młody Anioł
oj tak Zielinski powinien dostac buta ake kto w zamian? przydałby sie trener zdoswiadczeniem ale nie lesny dziadek ale kto to nie wiem
Młody Anioł
zwłaszcza Bączek powinein dostac powołanie swietnie broni.
skrót meczu z legia i kilka swietnych interwecji Bączka:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 … meczu.html
Młody Anioł
I znowu porażka tym razem z kiepskim ŁKS-em Łódz porazka pomimo prowadzenia
Bramka Kowalczyka:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 … _0_1_.html
Ostatnio edytowany przez white_warrior (2008-12-07 19:47:45)
Młody Anioł
hmm...dobre pytanie, kto?! Moze Kubicki by wrocil, Bobo Kaczmarek chociaz za to ze poszedl do arki to juz kibice go tak cieplo nie przyjma;) Ale napewno jest kilka trenerow ktorzy by mogli objac stanowiska:D Ale znajac nasz ukochany zarzad to zielinski zostanie i bedziemy walczyc o utrzymanie i bedziemy grac jak 3 ligowe zespoly.
Młody Anioł
Kubicki ma kontrakt z Zniczem Pruszków tak wiec jego mozna chyba skreslic ale pomysłu nie mam kto moze byc odpowiedni na jego miejsce.
Młody Anioł
Lechia Gdańsk interesuje się pomocnikami: Serbem Marko Bajiciem z Górnika Zabrze oraz Mariuszem Zganiaczem z I-ligowej Korony Kielce. Czy któryś z nich trafi na Traugutta?
To puki co tylko plotka prasowa ale moze cos byz na rzeczy. Zganiacz git dobry jest napewno zmocnienie ale Bajic pierwsze słysze ;] nawet nie wiem na jakiej gra pozycji ale sie dowiem ;]
Młody Anioł
Tan cały Bajic został wywalony z Górnika Zabrze najsłabszej druzyny naszej ligi pytanie jest jesli został wywalony z Górnika to czy przyda sie lechii ;/ zeby to nie była taka wielka "gwiazda" jak Frane Cacic inwalida z peknietym kregiem jedna zaleta to to ze moze przyjsc na zasadzie wolnego kontraktu czyli nie trzeba bedzie za niego płacic.
Młody Anioł
SZOK!
Grupa radnych PiS zasiadających w sejmiku naszego województwa, zwróciła się z wnioskiem o nadanie Lechii Gdańsk Honorowego Wyróżnienia za Zasługi dla Województwa Pomorskiego. HAHAHA
Młody Anioł
taa slyszlem o tym , bk ! a co do pilkarzy to zganiacz jak nahbardziej jestem za !! by mogli poszukac jakis konkretnych zawodnikow !! A co do trenerow to wolni sa min. Marek Chojnacki, Orest Lenczyk, Stefan Majewski, Wojciech Stawowy, Stefan Białas - kurde jest z czego wybierac
Młody Anioł
stakimi tekstami to won stad odrazu widac ze zaspa sie odezwałą